Nemet mindennapok

Nemet mindennapok

Idörablo

2015. október 01. - Irbisz

Tegnap nagy nap volt, elsö izben hozott haza az elsös fiam büntetest az iskolabol, alig 1,5 honap elteltevel- nekem anno több evembe került az elsö ilyen alkalom.

Kapott egy ”Zeiträuber” cedulat:

 es a megkapasanak az okai is elöre rajta vannak, csak be kell x-elni- elöre nem lathato renitenskedesek esetere üres szöveges resz is van mint latszik-szerintem sokkal jobb mint egy semmitmondo, es a szülönek nulla informaciot  ado feketepont. Ugyanis ez kb. egy magyarazatos fekete pontnak felel meg, amiböl ha 3 összejön, kap egy beirast a lurko.

Az 1,2 es 6. volt beikszelve …

A vizualis es gyerekek szamara is ertelmezhetö kep mellett a nekem a szöveg is tetszik, (TE) az ertekes tanuloidönkböl elloptal, mivel (te):

es jönnek a pontok. a fiatalurfival elbeszelgettünk, de annak örülök hogy nem kis megszeppent kuka, hanem mar beszelget is, ha elkepzelem hogy en az elsöt ismeretlen nyelven kezdem, haaat az nagy menet lett volna ...

Söt, mar maga  a beilleszkedes ugy is iszonyatos nagy kihivas lett volna ha beszelem az adott nyelvet, ö meg tök jol kezeli.

Szeret jarni az iskolaba, a nylvi nehezsegek ellenere vannak baratai, es nepszerü is nagyon az osztalyban- hat meg ha  a nyelvet is elsajatitja! Egy szo mint szaz, az iskolakezdes varatlanul jol sikerült, most hogy kapott egy "idörablot", hat pont nem erdekel. A heti 5*1 oras Sprachförderung jocskan gyorsit a nyelvtanulasan (ott csak 3 gyerek es Paul, egy plüssfigura van a tanarnön kivül), es a szünet utan mar jön a napközi is (aminek most nem jut eszembe a 3 betüs röviditese...).

A bejegyzés trackback címe:

https://nemetmindennapok.blog.hu/api/trackback/id/tr447876744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása